GRATIS VERZENDING VANAF €250 - ACHTERAF BETALEN MOGELIJK - LEVERTIJD 2-3 WERKDAGEN

De installatie van onze buitenhaarden is eenvoudig en vereist geen speciale vaardigheden.

Een buitenhaard biedt niet alleen sfeer en warmte, maar kan ook dienen als een stijlvolle toevoeging aan je buitenruimte. Het creëert een gezellige ambiance en verlengt het buitenleven, zelfs in de koelere seizoenen.

Onze buitenhaarden zijn ontworpen met duurzame materialen en zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Ze zijn gebouwd om langdurig te presteren in zowel regen als zonneschijn. Wel adviseren wij om met erg slecht weer de buitenhaard droog te zetten.

Veiligheid staat bij ons voorop.

Zolang de buitenhaard niet in gebruik is kan deze worden verplaatst.

Onze buitenhaarden zijn specifiek ontworpen voor gebruik buitenshuis. Het wordt niet aanbevolen om ze binnen te gebruiken vanwege ventilatie- en veiligheidsredenen.

Wij raden aan de buitenhaard regelmatig van te legen van as. De RVS buitenhaard kan evt. gereinigd worden met RVS spray.

RVS heeft een herstellend vermogen en een beschermlaag die aan kan groeien, maar onder bepaalde omstandigheden kunnen er toch roestplekjes ontstaan. Dat gebeurt bijvoorbeeld wanneer het materiaal in aanraking komt met chloor. Ook wanneer er contact is met gewoon staal, kan roest ontstaan.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen